Contacteer Immo De Grauwe
 
Tel : 09/ 231.75.92
E-mail : info@immodegrauwe.be
 
 
 
 
Eigenaars vertellen

 


Fam. Buyst uit Laarne.   

In vergelijking met andere kantoren die wij over de vloer kregen toen wij zelf onze woning  probeerden te verkopen waren jullie duidelijk de goedkoopste. Wij wisten niet dat er zoveel verschil in commissie zat tussen de kantoren. Uiteindelijk hebben wij de goedkoopste genomen. Goedkoop is meestal niet de beste keuze maar in dit geval was dit wel zo.

Wij zijn heel tevreden over jullie diensten. Alles verliep naar wens en volgens afspraak.  Bedankt hiervoor. Wij maken reclame !!.   
  


Fam. Lammens uit Destelbergen

Een dubbele proficiat aan Immo De Grauwe. Wij kochten bij jullie in vertrouwen onze nieuwe woning en jullie zorgden ook voor een vlotte verkoop van onze bestaande woning.

Door de vlugge verkoop hadden wij zelfs geen overbruggingskrediet nodig waardoor wij heel wat centjes en stress konden sparen. Wie had dit durven dromen ?

Wij zijn dan ook heel tevreden met jullie service en binnenkort mag u vermoedelijk ook de woning van mijn buurvrouw verkopen. Als dit geen mond aan mond reclame is. 
Fam. De Bruyne uit Heusden

Onze woning werd eerst openbaar te koop gesteld maar helaas zonder resultaat. Er waren geen kopers op de eerste zitdag.  Een woning met handelspand is zeker geen gemakkelijke opgave om in huidige tijd te verkopen. Een tweede zitdag raadde de notaris ons niet aan maar wel om direct naar een immo kantoor over te stappen.  Al vlug viel de naam Immo De Grauwe uit Heusden. 

Zo gezegd zo gedaan en een week nadien stond onze woning te koop. De mooie foto’s, de publiciteit in de kranten en op het internet zorgden voor een verkoop binnen de drie maanden. Wat minder goed begonnen was, is uiteindelijk prima beëindigd en dit dankzij Immo De Grauwe.

Onze dromen voor ons nieuw project konden beginnen. Hartelijk dank aan het ganse team voor jullie inzet en professionalisme. Wij raden het iedereen aan.
Fam. Roels Schellebelle

Onze notaris had u aanbevolen als een correct kantoor en met de laagste commissie. En inderdaad dit is ook zo. Wij zijn heel tevreden, alle afspraken zijn perfect verlopen. Een beter kantoor konden wij niet vinden. 
Fam. Van De Velde uit Kalken

Wij probeerden eerst onze woning zelf te verkopen maar vonden dit toch niet ons ding.  Wij zijn tenslotte geen verkopers en hebben hier geen ervaring mee. En wij moesten zomaar iedereen binnenlaten die aanklopte.  Vooral dit was het ergste. Wie komt binnen en met welke bedoeling ? Tenslotte bekijken de eventuele kandidaten de woning van kelder tot zolder. Al vlug kon ik mijn vriend overtuigen om onze woning met een professioneel kantoor te laten verkopen.

Gezien de jarenlange ervaring konden wij niet beter dan bij jullie aankloppen. Vanaf dat moment kwam alle rust terug in ons gezinnetje en de verkoop verliep vlotjes. De kandidaat-kopers waren ernstige kandidaten die op zoek waren naar een woning  (geen pottenkijkers). Onze woning werd dan ook op korte termijn verkocht. Had ik dit van in het begin geweten dan had ik dit nooit zelf eerst te koop gesteld.

Gelukkig konden we rekenen op Immo De Grauwe. Alvast een dikke proficiat ! 
Fam. Dierickx uit Heusden

Langs deze weg willen wij Immo De Grauwe bedanken voor de verkoop van onze woning. Wij waren te rade gegaan bij vrienden die ook via  jullie kantoor hun huis verkocht hadden.

Correcte schatting en prima service. Wij maken zeker reclame. 
Fam. Raman uit Melle

Onze ervaring met jullie kantoor is over de ganse lijn positief. Ons huis werd snel verkocht aan een correcte prijs. Wij zijn zeker tevreden en vertellen het verder 
Fam. Paelinck uit Melle

Afscheid nemen doet soms pijn. Dit ondervonden wij toen we onze woning gingen verkopen. Vooral op emotioneel vlak hadden we het moeilijk. Wij woonden daar tenslotte 31 jaar, de kinderen zijn hier opgegroeid, hebben hier gestudeerd, hun eerste lief, … . 

Onze kennissenkring had ons gelukkig ingelicht dat sommige kandidaat kopers zich heel erg kritisch opstellen (zo van : en dit zouden we willen veranderen, de keuken is verouderd, dit moet eruit, …). Voor ons is dit nog altijd het perfecte huis waar we zo hard hebben moeten voor werken en dit soort opmerkingen hoor je als eigenaar niet graag.  Vandaar dat wij onmiddellijk de beslissing hadden genomen om de woning te laten verkopen door een kantoor met ervaring en een goede reputatie.  

Om die redenen van kritiek zijn wij bij de kijkmomenten nooit aanwezig geweest.  Wij konden dan ook jullie kantoor ten volle vertrouwen om alles in perfecte banen te leiden, hetgeen ook daadwerkelijk is gebeurd. U begrijpt dan ook onze volle tevredenheid over de manier waarop jullie dit hebben aangepakt. 

Een dikke proficiat aan het ganse team van Immo De Grauwe. 
Fam. Troch uit Serskamp

Beste mensen van Immo De Grauwe. Voor wat de verkoop van mijn woning betreft ben ik echt blij met jullie in zee te zijn gegaan. Van in het begin zijn jullie op een professionele manier overgekomen. Niet opdringerig maar openhartig. Bij de prijsbepaling werd de schatting cijfermatig geargumenteerd.  De foto’s vonden wij ook heel mooi. De bezichtigingen verliepen steeds op afspraak en de compromis werd correct opgemaakt. Enkel maar lof, wij zullen niet laten u aan te bevelen waar mogelijk. Nogmaals dank. 
Fam. De Cock uit Serskamp

Wij wensen jullie van harte te bedanken voor de verkoop van onze woning die in “stilte” is gebeurd. Wij hadden niet graag dat er een “te koop” bord werd geplaatst aan onze gevel. En dat er geen reclame op jullie wagens staat, vonden wij prima.

Ons huis was verkocht zonder dat iemand hier in de buurt het wist. Bedankt hiervoor en we gaan jullie zeker aanbevelen.   
Fam. Bracke uit Wetteren

Het huis van mijn zus verkochten jullie 6 jaar geleden en zij was heel tevreden over het kantoor.   De keuze om met jullie in zee te gaan was dan ook gemakkelijk. Een beter kantoor en een lagere commissie gingen wij niet vinden. Bedankt voor alles. 
Fam. Vervaet uit Wetteren

Wat een ander kantoor niet kon waarmaken konden jullie na 6 weken. Fantastisch. Heel erg bedankt, wij maken reclame. Succes met de zaken. 
Fam. Audenaert uit Destelbergen

Vanaf het eerste moment zaten wij op dezelfde golflengte i.v.m. de verkoop van onze  ouderlijke woning. Jullie werkten correct, vlug en doelgericht.  Wij zullen niet nalaten andere verkopers naar jullie kantoor toe te verwijzen. 
Fam. Lammens uit Destelbergen

Een dubbele proficiat aan Immo De Grauwe. Wij kochten bij jullie in vertrouwen onze nieuwe woning en jullie zorgden ook voor een vlotte verkoop van onze bestaande woning.

Door de vlugge verkoop hadden wij zelfs geen overbruggingskrediet nodig waardoor wij heel wat centjes en stress konden sparen. Wie had dit durven dromen ?

Wij zijn dan ook heel tevreden met jullie service en binnenkort mag u vermoedelijk ook de woning van mijn buurvrouw verkopen. Als dit geen mond aan mond reclame is. 
Fam. Van Damme uit Destelbergen

De bank had ons u aanbevolen als een correct kantoor met groot klantenbestand. Zij horen uiteraard heel veel. Wij zijn dan ook uiterst tevreden met vlotte samenwerking en de vlugge verkoop van onze woning. Binnenkort kunnen wij verhuizen naar ons appartement.  Van harte bedankt hiervoor. 
Fam. De Paepe-De Vlieger uit Kalken

Wij willen jullie van harte bedanken voor de fijne samenwerking. Alles verliep professioneel.

Onze woning werd correct geschat en binnen de week kregen wij de eerste kandidaten al over de vloer. Nu kunnen wij eindelijk verder plannen maken voor onze nieuwbouw.  Wij zullen zeker reclame maken. 
Fam. De Boever uit Wetteren

Met al het papierwerk dat er tegenwoordig nodig is vooraleer men een woning kan en mag te koop stellen (zonder het risico te lopen om beboet te worden) hadden  wij onmiddellijk besloten onze woning via een professional te laten verkopen. Gezien uw   kantoor reeds twee eigendommen in onze straat verkocht had was de keuze snel gemaakt. Onze verkoop ging snel van start en na enkele weken konden wij de compromis ondertekenen. Onze tevredenheid is dan ook groot over de gang van zaken. Met dank hiervoor. 
Fam. Van Boven uit Laarne

Wie had durven dromen dat onze woning de eerste bezoekdag reeds verkocht was. Het “te koop” bord stond zelfs nog niet in onze voortuin. Ongelooflijk hoe jullie dit allemaal klaarspelen.

Een beter kantoor konden wij toch niet vinden. Dit mag iedereen weten. Ik beveel jullie dan ook aan ieder aan die zijn huis wil verkopen.  
Fam. De Clerck uit Wetteren

Wij zijn uiterst tevreden met de verkoop van onze woning. Alles is verlopen zoals het hoort. Dank je wel.  
Fam. Buyst uit Laarne.   

In vergelijking met andere kantoren die wij over de vloer kregen toen wij zelf onze woning  probeerden te verkopen waren jullie duidelijk de goedkoopste. Wij wisten niet dat er zoveel verschil in commissie zat tussen de kantoren. Uiteindelijk hebben wij de goedkoopste genomen. Goedkoop is meestal niet de beste keuze maar in dit geval was dit wel zo. Wij zijn heel tevreden over jullie diensten. Alles verliep naar wens en volgens afspraak.  Bedankt hiervoor. Wij maken reclame !!.      
 
Fam. Verhoeven uit Schellebelle

Door de scheiding moesten wij jammer genoeg onze woning verkopen. Onze advocaat had reeds ervaring met jullie kantoor en beval u aan als een serieus kantoor. Zulke aanbevelingen zijn meestal niet uit de lucht gegrepen maar berusten uit vroegere zaken. 

Wij hebben dan ook zijn raad opgevolgd en zijn heel erg tevreden met het bekomen resultaat. Alles is verlopen zoals afgesproken. Onze woning werd voor een mooie prijs verkocht en ik mocht blijven wonen tot wanneer ik een ander woning had gevonden.

Het plaatje klopte compleet. Met een goed gevoel kon ik de woning afgeven aan de nieuwe kopers. 
Fam. Verstraeten uit Laarne

Bedankt Immo De Grauwe voor de geboden diensten i.v.m. de verkoop van onze woning.  Prima gedaan.  
Fam. Buyle uit Wetteren

Wij zijn heel tevreden over de verkoop van onze woning. De woning werd mooi gepresenteerd op diverse sites en in de Streekkrant. De kandidaten die we over de vloer kregen waren geen nieuwsgierigen maar kooplustigen. Bij Immo De Grauwe weten ze precies wie wat zoekt. Een klantenbestand dat resulteert in een vlotte verkoop !  
Fam. De Schrijver uit Merelbeke

Wij zijn heel tevreden over de inzet en de service die wij gekregen hebben ook al was het geen gemakkelijk pand. Proficiat en doe zo verder. 
Fam. Braeckman uit Melle

Zoals jullie allicht ondervonden hebben ga ik niet over “één nacht ijs” maar doe ik graag mijn eigen speurwerk (vermoedelijk een  beroepsfout als boekhouder). Uit de drie kantoren die het meest actief zijn in de streek kwamen jullie er het best uit. 

Niet te veel tralala, geen loze woorden, niet opdringerig maar direct to the point met een duidelijk professioneel voorstel. U was ook de enige die een reële schatting naar waarde kon maken en geen bedragen voorstelde om van weg te dromen die dan uiteindelijk toch nooit gehaald worden.  Het spreekwoord “goed begonnen is half gewonnen’ was bij ons dus zeker van toepassing.

De verkoop van onze villa verliep vlot niettegenstaande de toch al wat hogere prijsklasse.  Wij zijn dan ook heel tevreden over de service die we mochten ontvangen van Immo De Grauwe.  Mocht ik ooit nog een eigendom verkopen, dan kom ik zeker terug. Bedankt. 
GRATIS SCHATTING

Door onze jarenlange ervaring en de vele transacties in de regio zijn wij als expert dan ook het best geplaatst om uw eigendom naar waarde te schatten.
 
 
    

 
HELP, ZIJ ZOEKEN NU

Deze kandidaten hebben zonet hun zoektocht gestart om  hun droomhuis op korte termijn aan te kopen.
 
 
    
   
 
AANTAL POTENTIELE KOPERS

Vind onmiddellijk het aantal potentiële zoekers uit ons bestand.
 
   


 
 

 
 


BVBA IMMO DE GRAUWE

Laarnebaan 48
9070 Heusden

Tel. : 09/ 231.75.92

E-mail : info@immodegrauwe.be


Privacy verklaring 


OPENINGSUREN

Ma - Vr : 09.00 - 12.00 u | 13.30 - 18.00 u
Za : 09.00 - 12.00 u


Of na telefonische afspraak